Donald & Joost Schut

Donald & Joost Schut

Creatieve marketing strategen

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een verfrissende gesprek over uw online marketing strategie.

Online marketing strategie

Meer impact online

De online ontwikkelingen gaan zo snel dat een online marketing strategie een must is om effectief te kunnen zijn. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een strategie en realiseren van jouw online doelstellingen. Onze werkgebieden bestaan uit:

Websites | Content marketing | Conversie optimalisatie | Adverteren op Facebook en instagram | Adwords (SEA) | Zoekmachine optimalisatie (SEO) | Adverteren op Linkedin | E-mailmarketing

Analyse en advies – creatie – interactie

We starten met een nulmeting en analyse en bepalen samen de doelgroep en doelstelling. Daarna volgt een advies over hoe we het best de doelgroep kunnen bereiken en kunnen we gaan nadenken over ideeën en de beste boodschap. We zorgen voor synergie tussen de marketingkanalen door afstemming, uniformiteit en relevantie in de uitingen. Door toetsing vooraf aan vastgestelde criteria, het inrichten van analyse tools en actief beheer kunnen we doorlopend optimaliseren voor maximaal rendement.

Succesvolle campagnes

van concept tot rapportage

Wij hebben een ruime ervaring in B2B en B2C campagnes in diverse branches en sectoren, zoals finance, vastgoed, consultancy, retail en travel. Ons team en de werkzaamheden stemmen we af op jouw behoefte. Van strategie, media-advies en inkoop tot ontwikkeling van campagnes (thema en uitingen) en beheren van campagnes.

Een supergoed idee

In alle overvloed aan boodschappen en impressies die iedereen dagelijks krijgt te verwerken is het een complex en vrij technisch spel geworden om gehoord en gezien te worden. Toch blijft de kracht van een goed ideeën overeind. Zowel organisch als via betaalde kanalen is kwalitatieve content essentieel. Of je een supergoed idee te pakken hebt, weet je alleen als je het kan toetsen aan uitgangspunten en feiten. Daarom starten wij met een analyse en bepalen we samen na gedegen analyse de doelgroep en doelstelling. Dat geeft zekerheid en richting voor de boodschap.

Websites

met een hogere ROI

Tijd voor optimalisatie of een nieuwe website? Dan heb je waarschijnlijk veel wensen maar ook veel vragen. Afhankelijk van de rol van de website, de doelstellingen en doelgroepen wisselen de aandachtspunten en keuzes die je moet gaan maken.

Gelukkig ken je nu een expert die je daarbij kan helpen. Samen bepalen we het doel dat richting geeft aan de vormgeving, maar ook aan de indeling en (technische) functionaliteiten van de website.

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en voor je het weet is je WordPress site niet meer Up2Date. Bekijk hier de mogelijkheden voor onderhoudsafspraken.

Google AdWords campagnes

die alles eruit halen

Adverteren in de Google zoekmachine? Direct beter zichtbaar en vindbaar. 
Perfect voor branding en conversie doelstellingen
Zeer gericht adverteren.

AdWords campagne opties

Tekstadvertenties in de Google zoekmachine | Tekstadvertenties in het (GDN) Google Display Network (aangesloten websites) | Remarketing tekstadvertenties in de zoekmachine en in het GDN | Display advertising (banners) | Remarketing banners in het GDN

SEO

altijd op orde

Binnen SEO (zoekmachine optimalisatie) zijn wij inzetbaar voor creatie (website content) en techniek (werking en technische inrichting van de website). Daarnaast ontwikkelen wij ook linkbuilding profielen buiten de eigen website. Benieuwd hoe jouw site ervoor staat? Vraag dan naar onze SEO scan.

Schutreclame SEO socialcard

Grafische vormgeving van logo en huisstijlen tot brochure, banners, advertenties en beursmateriaal. Wij zetten onze tanden graag in de meest uiteenlopende vormgevingsprojecten.

Toe aan een nieuwe website? Wij helpen je graag met advies, webdesign, copy en bouw. Kies ook voor een goed vindbare websites met mooie designs. Altijd responsive en klaar voor het mobiele tijdperk.

Icoon Schutreclame Campagnes

Boost your business met online en offline campagnes. Bel ons voor een brainstorm. Inzetbaar voor strategie en media-advies en van ontwikkelen van concepten tot en met het beheer van campagnes.

Wij werken onder andere voor:

Logo Bureau Cicero
Log Great Circle
Logo SUBtracers
Logo Saleskracht, opdrachtgever Schutreclame
Logo Het PR Bureau opdrachtgever Schutreclame
Logo 't idee opdrachtgever Schutreclame
Logo Gedachtegoed | Urbanisator | ontwikkelaar van duurzaam vastgoed
Logo Savills
Logo Bureau Buhrs

“Schutreclame adviseert ons al jaren, de laatste jaren zijn ze met name druk met de marketing activiteiten van onze labels DealerAutoverhuur.nl en FleetRent.nl. Voor ons altijd een fijn aanspreekpunt met leuke ideeën.”

Barend Elshout
Barend Elshout CarWise / Almere

“Wij zijn een adviesbureau in subsidies. Dat is creatief denk ik soms best lastig, maar met Schutreclame hebben we een bureau dat online en offline er een draai aangeeft zodat we ons blijven onderscheiden.”

Sander Wolfensberger
Sander Wolfensberger SUBtracers / Amsterdam

“Schutreclame heeft mijn nieuwe WordPress website in zeer korte tijd naar alle tevredenheid en vakbekwaam weten op te leveren.”

Tjeerd Rienstra
Tjeerd RienstraCash Processor / Rijswijk