Let’s create!

Dat is ons motto. We vertellen de meeste uiteenlopende verhalen in woord en beeld. Kijken naar het ‘waarom’ van elk bedrijf, zoeken naar de sterke punten en gieten dat in een strategie, communicatiemiddelen en campagnes. Niks is mooier dan creatief bezig zijn en mensen raken. Wat is jouw verhaal?

Donald

Donald

Strategie - Campagne

Betrokken zijn van onderzoek en strategie tot en met het eindresultaat in teksten, vormgeving en campagnes past goed mijn brede interesses. Ik vind het gaaf om mee te kijken in de keuken van zeer verschillende branches en bedrijven en te zoeken naar de meerwaarde die wij kunnen bieden op marketing en media gebied.

Joost

Joost

Art direction - Multimedia

Opgegroeid met het vak en via diverse opleidingen, projecten en opdrachtgevers in zowel media als creatie nu in mijn element. Blij wordt ik wanneer innovatie en design hand in hand gaan in ons vak. Op mijn plek als de helft van het gebroederlijke Schutreclame management team. Trots op ons 20 jarig bestaan.

Thijs

Thijs

Vormgever

Ik heb veel huisstijlen en veel offline middelen in mijn portfolio, maar ben de laatste jaren vooral bezig met online design voor websites en creatives. Dezelfde basisregels gelden daar, maar dan met een dynamische twist door alles dat technisch mogelijk is en constant in beweging. Dat maakt het extra leuk.

Maxime

Maxime

Web development partner

Al vanaf dat ik een heel klein meisje was, zat ik al achter de iMac van m’n vader Pim, en heeft hij mij alle fijne kneepjes van het grafische vak geleerd en daarin begeleid. Na twee grafische scholen ben ik meteen met de praktijk begonnen, en sindsdien nooit meer gestopt met creëren.

Kamiel

Kamiel

Tekstschrijver

Je koopt wat je gelooft. 
Wat rijmt is waar. Dus dat.

Otto

Otto

Google AdWords partner

In het online medialandschap gebeurt veel, waardoor het beheer van campagnes steeds specialistischer wordt. Voor de zeer wisselende bedrijven en doelstellingen steeds het maximale online rendement halen is een uitdaging die ik graag aanga.

Menno

Menno

Digital marketeer

Digital marketeer in hart en nieren met voorliefde voor performance marketing.

Schutreclame is Google Partner

Wij hebben een Google partner badge verdient omdat we gecertificeerd zijn, aan de prestatie-index voldoen en genoeg budget hebben uitstaan bij Google. Wat biedt dit jou als voordeel? Als Google partner heeft Schutreclame een streepje voor wanneer er iets nieuws is binnen Google. Onze klanten profiteren zo van de laatste tips, trucs, do’s en dont’s binnen SEA en SEO en zetten daarmee hun campagne budget effectiever in.