Mobiel vriendelijke websites

Strategie

Wij timmeren graag mee aan jouw online succes. Dat begint altijd met een afspraak. Alleen door het uitwisselen van kennis en ideeën kunnen we een strategie ontwikkelen die van jouw  website een succes gaat maken.  

Grafisch ontwerp

Jouw verhaal sterk vertelt
Een website moet jouw verhaal optimaal vertellen, in woord en beeld. Wij zorgen voor een goed concept en mooie grafische vormgeving. We zorgen voor een passende look en feel, functionele indeling en slimme conversies.

Aansluiten bij positionering, propositie en huisstijl
Uiteraard houden we hierbij rekening met de bestaande huisstijl, grafische elementen, USP’s, taglines en andere primaire en secundaire boodschappen. Zijn hierin (deels) nog geen keuzes gemaakt dan kunnen we dat onderdeel van de website ontwikkeling maken of opstarten in een apart (parallel) project.

Content marketing van Schutreclame

Content

Content is king, goede webteksten zijn dus erg belangrijk

Een goede webtekst is ten onrechte nog wel eens een sluitpost. Die website moet er komen, foto’s zijn een no-brainer, webdesign vinden we belangrijker, en oh ja, er moet ook nog wat staan…Gemiste kans naar ons idee.  Niet alleen bezoekers zijn lui, ook de zoekmachines worden graag geholpen. Een prettige leesbare tekst is daarom niet genoeg. De structuur moet ook doordacht zijn en het gebruik van kopjes, subkopjes en opsommingen is van groot belang voor zowel bezoeker als de zoekmachines.

Wordpress website ontwikkeling

Tijd voor een (nieuwe) website? Dan heb je waarschijnlijk veel wensen maar ook veel vragen. Afhankelijk van de doelstellingen en het type website wisselen de aandachtspunten en keuzes die je moet gaan maken.

Gelukkig ken je nu een expert die je kan helpen. Samen bepalen we het doel dat richting geeft aan de vormgeving, maar ook aan de indeling en (technische) functionaliteiten van de website.

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en voor je het weet is je WordPress site niet meer Up2Date. Bekijk hier de mogelijkheden voor onderhoudsafspraken.

NIeuwe website van Bureau Cicero

Schutreclame is Google Partner

Wij zijn ‘Google certified’. Wat biedt dit jou als voordeel? Als Google Partner heeft Schutreclame een streepje voor wanneer er iets nieuws wordt gelanceerd door Google. Onze klanten profiteren zo van de laatste tips, trucs, do’s en dont’s binnen SEA en SEO en zetten daarmee hun campagne budget effectiever in.